top of page

Kako uporabljati ženski rokovnik?

Živio lepotička, si želiš organiziranega ter uspešnega leta 2024?


Z veseljem ti bom predstavila, kako uporabljati rokovnik za pregledno načrtovanje, nove priložnosti in izzive!


Ženski rovovnik s stilom

Ne glede na to, ali si že stara uporabnica rokovnika ali pa ga uporabljaš prvič, bodo ti nasveti pomagali, da boš organizirana in osredotočena skozi celo leto. Na koncu najdeš dodatek, ki ga mogoče pogrešaš, spodbudne citate.

Ženski rovovnik notranjost

Ženski rokovnik - njegove prednosti


Pregled tedna na dveh straneh: To je glavna prednost rokovnika s stilom, ki ti omogoča preprosto načrtovanje svojih obveznosti, sestankov in tedenskih prioritet... Uporabi dnevne tabele z urami od 6.00 do 21.00, da natančno in pregledno načrtuješ svoj čas in imaš pod nadzorom vse dogovorjene termine in opravke.

V spodnjem desnem kotu imaš prostor, da si zapišeš kaj ta teden ne smeš pozabiti.




Ženski rovovnik notranjost



Mesečni pregled in cilji: Na strani za mesečni pregled si lahko postaviš svoje mesečne cilje in načrtuješ objave za družbena omrežja (Instagram), kar je super za vse, ki se ukvarjajo s socialnim marketingom. To je tudi prostor, kjer lahko slediš svojemu napredku skozi leto. Ker te želim spodbuditi na pozitivno razmišljanje, sem ustvarila prostor kje si lahko zapišeš za kaj si hvaležna ta mesec, ter si zastaviš cilj, za katerega sem prepričana, da ga boš uresničila.




Ženski rovovnik notranjost

Rojstni dnevi in pomembni datumi: Na začetku rokovnika uporabi tabele za vpisovanje rojstnih dni in drugih pomembnih datumov, da nikoli ne pozabiš na posebne priložnosti. Tako imaš na dveh straneh pregled vseh pomembnih dogodkov za celo leto


Dela prosti dnevi: Ne pozabi, da imaš tudi seznam dela prostih dni za tri države - Slovenijo, Hrvaško in Avstrijo. To ti bo pomagalo načrtovati vikende in izlete.

Koledar šolskih počitnic 2023/2024: Če imaš otroke ali se ukvarjaš z izobraževanjem, ti bo ta del rokovnika pomagal načrtovati počitnice in aktivnosti skozi šolsko leto.



Finančno načrtovanje: Ne pozabi na tabelo za pregled financ. Sledenje svojim prihodkom in odhodkom je ključnega pomena za finančno stabilnost.


Notranji žepek in kazalni trak: Ženski rokovnik mora vsebovati notranji žepek, ki je odličen za shranjevanje listkov, otroških risbic, vizitk ali denarja. Kazalni trak pa ti bo pomagal hitro najti trenutni datum.


Strani za zapiske: Na koncu rokovnika najdeš 12 črtastih strani za zapiske. Uporabi jih za ustvarjalno pisanje, risanje, čečkanje... Lahko narediš TO-DO liste, motivacijske sezname ali zapišeš ideje, ki se ti vsakodnevno porajajo.



Merjenje ob robu strani: Mali detalj, ki ti občasno lahko pride prav je tabela s centimetri za merjenje ob robu strani ene izmed beležk na koncu rokovnika. Nikoli ne veš, kdaj potrebuješ ravnilo, ki ga zagotovo ne nosiš v svoji torbici.


Lunine mene in citati: Čeprav letos nisem vključila v vsebino rokovnika seznama luninih men in citatov , sem ti priložila seznam luninih men in kar 26 citatov, ki ti bodo dali dodatno motivacijo skozi leto. Sezname lahko poljubno natisneš in jih dodaš v svoj rokovnik.


Kenova dodatek
.pdf
Download PDF • 3.33MB

Razlog, zakaj sem letos izpustila ta del rokovnika, je ta, da sem hotela ustvariti več prostora za pisanje in ker sem od marsikatere dobila sporočilo, da tega ne uporablja/bere. Zdaj pa si lahko vse tiste, ki to pogrešajo v rokovnik, poljubno dodajo.


Ženski rokovnik je v slovenskem jeziku ter je velikosti A5. Začne se z datumom 12. 12. 2023 in konča z 31. 12. 2025


Čaka te DARILO ob vsakem nakupu.


Ženski rokovnik je tvoje najboljše orodje za organizacijo in načrtovanje. Uporabi ga po svojih potrebah, saj je prilagodljiv in ti omogoča, da slediš svojim ciljem in dosežkom.


Ne pozabi, da je ključ do uspeha doslednost. Redno preverjaj svoj rokovnik, določi si tedenske in mesečne cilje ter si vzemi čas zase. S svojim rokovnikom boš zagotovo premagala vse izzive, ki ti jih prinaša leto 2024.


Čeprav sta dve platnici kar hitro pošle, so še vedno na voljo druge čudovite platnice, ki ti bodo všeč.





Želim ti uspešno, organizirano in navdihujoče leto.


S srcem,

Antonela

180 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page