top of page

Organizacija je moja strast

Sem energična in zelo zgovorna Dalmatinka, ki si vedno postavlja nove izzive in verjame da se vse zmore, če se hoče.

Kot ustanoviteljica in grafična oblikovalka rokovnika s stilom “Kenova” ob glasbi tudi ustvarjam lepe umetniške slike, šivam in pišem. Pri ljudeh najbolj cenim iskrenost, saj sem sama brez dlake na jeziku.


Obožujem humor in sem večni optimist, ki v vsem najde nekaj lepega ali poučnega. Od vsega pa mi je najljubša vloga mamice dveh hčera, ki sta moj navdih, vodilo, najbolj čista in brezmejna ljubezen.

Ne glede na vse življenjske ovire, ki so mi bile postavljene na pot, sem z močno voljo in vztrajnostjo našla izhod iz vsakega položaja. Kaj vse me je oviralo na poti, da sem spoznala samo sebe in se sprejela, boste odkrili v knjigi “Razgaljena”.

Vedno nasmejana in dobre volje, vztrajna in odločna vam s knjigo želim dokazati, da je največja bitka, ki jo moramo zmagati v življenju, tista v naši glavi.

Antonela Kočevar
Antonela

Začetek moje kreativnost je rokovnik s stilom, ki sem ga ustvarila leta 2015. Rokovnik s stilom je narejen za poslovne ženske: kozmetičarke, pravnice, frizerke, psihologinje... skratka punce, ki so vezane na ure in naročanja. 

Za še bolj praktično uporabo rokovnika, sem nekaj leta kasneje izdelala peresnico z gumico, za shranjevanje potrebščin, ki jih potrebuješ  vsak dan.  Zraven peresnic, šivam tudi druge simpatične in praktične torbice.

Knjiga "Razgaljena"

Skozi pisma Domagoju sem pozdravila svoje rane, ter končno priznala svoje napake in se začela zavedati, da za mojo srečo niso odgovorni drugi, temveč jaz sama. Odločitev, da sem razgalila tudi svojo intimo, ni bila lahka, a je na koncu prevladala želja, da s tem lahko opogumim druge, da sprejmejo svoje potrebe in želje kot nekaj normalnega in vsakdanjega.

Hvala vsem, ki me podpirate, hvala vam za vse lepe besede spodbude in pohvale.

Kenova by Antonela

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page