top of page

Organizacija je moja strast

Ime mi je Antonela, prihajam iz Dubrovnika in sem stara 38 let. Moja strast je ustvarjalnost v kakršni koli obliki, saj rišem, šivam, grafično oblikujem...

Iz te kreativnost je nastal rokovnik s stilom, ter par let kasneje tudi dodatki, ki ga dopolnjujejo. Zagovornik sem pozitivne energije in misli, ter verjamem, da se dobro dobrim povrne.
Rokovnik je narejen za poslovne ženske: kozmetičarke, pravnice, frizerke, psihologinje... skratka punce, ki so vezane na ure in naročanja.

Oblikovan je na način, da ti olajša organizacijo, saj ima dovolj prostora za zapisovanje, teden je razdeljen na dve strani, vsebuje tudi vzpodbudne mesečne citate in To-do liste.


Za še bolj praktično uporabo rokovnika, sem izdelala peresnico z gumico, kako bi ti potrebščine, ki jih potrebuješ  vsak dan bile vedno pri roki.  

Zraven peresnic, šivam tudi druge simpatične in praktične torbice.
IMG-2377.jpg
Antonela Kočevar.png
Ideja o rokovniku je nastala 9 let nazaj, po predlogu zelo dobre prijateljice Ane. Namreč, ona dela nohte in trepalnice in je pogosto imela problem poiskati primerni rokovnik.
Rekla mi je: "ti si ustvarjalna, zakaj ga ti ne narediš?". In tako se začela pot ustvarjanja rokovnika po meri, učenja novih programov za grafično oblikovanje, izdelovanje spletne strani, raziskovanje trga... In zdaj rokovnik navdušuje poslovne ženske že deveto leto zapored.


Hvala vsem puncam, ki me podpirajo, hvala vam za vse lepe besede spodbude in pohvale.

 

BUSINESS

is the best way to

make a difference.

Kenova by Antonela

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page