Organizacija je moja strast

Ime mi je Antonela, prihajam iz Dubrovnik in sem stara 36 let. Moja strast je ustvarjalnost v kakršni koli obliki, saj rišem, šivam, grafično oblikujem... Iz te kreativnost je nastal rokovnik s stilom, ter par let kasneje tudi dodatki, ki ga dopolnjujejo. Zagovornik sem pozitivne energije in misli, ter verjamem, da se dobro dobrim povrne.
Rokovnik je narejen za poslovne ženske: kozmetičarke, pravnice, frizerke, psihologinje... skratka punce, ki so vezane na ure in naročanja. Oblikovan je na način, da ti olajša organizacijo, saj ima dovolj prostora za zapisovanje, teden je razdeljen na dve strani, vsebuje tudi vzpodbudne mesečne citate in To-do liste.

Za še bolj praktično uporabo rokovnika, sem izdelala peresnico z gumico, kako bi ti potrebščine, ki jih potrebuješ  vsak dan bile vedno pri roki.  

Zraven peresnic, šivam tudi tudi druge simpatične in praktične stvari, kot so obeski za ključe, torbica za rokovnik, toaletne torbice in kazalne kotičke.
IMG-2358.jpg

Kenova by Antonela

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
IMG-2377.jpg
Ideja o rokovniku je nastala 8 let nazaj, po predlogu zelo dobre prijateljice Ane. Namreč, ona dela nohte in trepalnice in je pogosto imela problem poiskati primerni rokovnik. Rekla mi je: "ti si ustvarjalna, zakaj ga ti ne narediš?". In tako se začela pot ustvarjanja rokovnika po meri, učenja novih programov za grafično oblikovanje, izdelovanje spletne strani, raziskovanje trga... In zdaj rokovnik navdušuje poslovne ženske že sedmo leto zapored.

Hvala tebi, hvala vsem puncam, ki me podpirate, hvala vam za razumevanje in vse lepe besede spodbude in pohvale.
 

BUSINESS

is the best way to

make a difference.