top of page

Brutalno iskrena izpoved o spopadanju s preteklostjo, odnosih in seksu.

Kaj se zgodi, ko se soočite z najtemnejšimi trenutki svojega življenja? "Razgaljena" razkriva mojo intimno izpoved, težko otroštvo, vojno, ločitev, izgubo … Kljub temu sem našla pot do ljubezni in osebne rasti. Skozi iskrene in čustvene strani knjige boste spoznali, kako sem premagala ovire, ki so se mi postavile na pot, in kako sem našla moč v svoji ranljivosti. To je zgodba o upanju, ki vas bo navdihnila, da tudi sami poiščete luč v temi. 


Zakaj pa ravno v pismih Domagoju izlivam svoje najintimnejše misli, boste odkrili med branjem knjige.

Vsaka stran te knjige je izpoved, ki sem jo napisala s srcem na dlani, v upanju, da bo nekomu prinesla tolažbo, razumevanje ali pa preprosto spodbudo, da se ne boji biti resnično iskren s seboj in svetom.

Iz knjige:

Izgubljam se, stiska me v prsih, ne morem priti do sape. Potrebujem zrak! Potrebujem tebe, da me razumeš. Krvavim od znotraj, ampak ne izgubljam upanja, da bom zmogla biti JAZ V SEDANJOSTI. Brez oziranja nazaj, brez občutljivosti na tuje dražljaje, preprosto oprostiti, razumeti in pozabiti. Zadnjih nekaj let iščem samo sebe, iščem razloge, zakaj sem takšna, ko se trudim spremeniti stvari, ki me ovirajo pri sproščenem in manj stresnem življenju.

 

Od silne želje, da bi bila drugim všeč, in oziranja na mnenje  ljudi okrog sebe sem izgubila bistvo – da moram najprej sprejeti samo sebe. Celo življenje se borim s seboj, s svojimi mislimi in notranjimi glasovi, in šele zdaj sem dojela, da vse moje težave izhajajo iz napačnega dojemanja bolečih odnosov.

Ne morem prešteti, kolikokrat sem bila pri psihologu, psihiatru, terapevtu, ki so poskušali pozdraviti rane, nakopičene skozi leta. So mi pomagali – tako, da sem na vse rane dala obliž. Ampak rane so, Domagoj, še vedno prisotne in včasih se obliž odstrani in spet začnejo boleti.

Število strani: 254     Prva izdaja: Maj 2024    

Vezava: Mehke platnice z zavihki        Založba 5ka

"Največja bitka, ki jo moraš zmagati v življenju, je tista v tvoji glavi." 

Antonela Kočevar v knjigi Razgaljena

bottom of page