Search
  • Antonela

Zakaj vedno znova odpiram/zapiram dopolnilno dejavnost

Samostojno podjetništvo ni tako preprosto kot izgleda na prvi pogled. Ne glede na količino prodanih izdelkov/storitev, te čakajo fiksni stroški, katere – hočeš nočeš moreš plačat.


Za grafično oblikovanje in izdelavo rokovnikov ob 8 urni službi potrebujem 3-4 mesece. Ko je vsebina pripravljena za tisk in tiskarju oddam datoteke, začnem z šivanjem raznovrstnih torbic, peresnic in drugih simpatičnih izdelkov. To po navadi traja celo poletje, dokler ne začnem s pripravo spletne trgovine www.kenova.si. Ko naredim vse fotografije (obljubim da ne bo spet moja dnevna soba), napišem, oblikujem in usposobim delovanje spletne trgovine. Šele na to z 1. 9. v letu odprem dopolnilno dejavnost in se ponovno začne prodajo na www.kenova.si. (in tako že 7 let).
Zakaj to počnem?


Količina katero prodajam ni tako velika, da bi se mi finančno splačalo poslovanje skozi celo leto. Imam zveste uporabnice, katere poznam že po imenih in prisežem, da čutim poseben odnos do njih. Dopade se mi da sem se z njimi začela malo bolj spoznavat na Instagramu, kje lahko vidim kako izgledajo, s čem se ukvarjajo...

Ni skrivnost da sem ločena in da imam dva otroka, zato je tudi jasno da samo od prodaje rokovnikov, ali pa samo od redne službe, ne morem preživeti. Za normalno življenje potrebujem eno in drugo. Navadila sem se takšnega tempa, včasih je malo naporno, ampak se uspem spočiti, ko sta hčerkici pri atiju. Imava namreč deljeno skrbništvo in smo v tem času uspeli zgraditi super odnos. Mogoče kdaj napišem kako je ločitev potekala in moj pogled na to, če vas zanima, seveda.

Kot veste sem zelo vesela vaših predlogov in idej za izboljšanje vsebine rokovnika, zato mi vedno 👇


in se bom potrudila, da vaše ideje upoštevam pri izdelavi. Želim vam uspešno, polno zadovoljnih strank in osebnega zadovoljstva.

🤗🥰
77 views0 comments

Recent Posts

See All