Search
  • Antonela

Rokovniki 2020Vsako leto mi največje težave dela izbira platnic. Letos menim, da mi je ta naloga uspela, saj so platnice res čudovite in se težko odločim katero bi imela za sebe.

Rokovnike izdelujem sama, tudi spletno stran in vse v zvezi s prodajo in pošiljanje paketov. Trudim se, da vam čim prej odgovorim na vsa vaša vprašanja in v najkrajšem času odpošljem pakete.

Letos je prišlo do nekaj sprememb. Zaradi velikih stroškov neprevzetih paketov, sem se odločila, da letos ne bo možnosti plačila po povzetju, ampak samo po predračunu. Tako kot vedno, takoj po prejetem nakazilu vam bom odposlala paket. Vsa naročila je potrebno oddati na spletni strani, saj na ta način imam lažji nadzor nad izdanimi predračuni in prodano količino rokovnikov. Zaradi zaposlitve v Zari in časa, ki je namenjen hčerkam, mi enostavno ne uspe, da bi vam lahko hitro odgovarjala in pošiljala predračune na socialnih omrežjih.

Dvignila sem ceno poštnine. Če sem iskrena, sem vsako leto na njej izgubljala veliko denarja, ker je v resnici cena poštnine 4,60 eur, vam sem jo računala 2,90 eur.

To je izbor platnic rokovnikov za leto 2020, vsebina rokovnikov je pri vseh enaka.72 views0 comments

Recent Posts

See All