Search
  • Antonela

O vsebini Rokovnika s stilomPred začetkom vsakega meseca se nahajajo beležke in mesečni pregled. V mesečnem pregledu so zapisani dela prosti dnevi. Beležke v spodnjem delu vsebujejo spodbudne citate.
Posebnost rokovnika s stilom je njegova razporeditev tedna. Teden je pregleden na dveh straneh, na levi je ponedeljek, torek in sreda, na desni pa četrtek, petek in sobota. Nedelja se nahaja v spodnjem delu, razdeljena na obeh straneh, saj ob nedeljah ponavadi nimamo veliko opravkov, to je dan namenjen družini in počitku, zato ne potrebuje celotno vrstico.

V spodnjem levem kotu je koledar za tekoči mesec in v desnem spodnjem kotu je koledar za naslednji mesec.

Dnevi vsebujejo ure od 6.00 do 21.00, med vsako uro je prazna vrstica, kako bi lahko sami napisali potrebne minute načrtovanega termina, sestanka in podobno.
Rokovnik na začetku vsebuje koledarje za tekoče in naslednje leto, nekaj strani beležk, ter seznam dela prostih dni za štiri države. Vsebina dela prostih dni za Slovenijo, Hrvaško, Avstrijo in Italijo, nam olajša načrtovanje izletov ne samo v Sloveniji, ampak tudi v sosednje države.

Te strani rokovnika so za mene zelo pomembne. Veliko vas je spraševalo, čemu je njihov namen, zato vam bom povedala zakaj jih jaz uporabljam. Vsak mesec si vpisujem tekoče stroške, kot so elektrika, uporavljanje, najemnina..., kot tudi kateri stroški me pričakujejo v katerem mesecu (registracija, zavarovanje, šola, rojstni dnevi..). Na ta način imam letni pregled stroškov in si lažje načrtujem razporeditev denarja.

Mislim, da ni potrebno veliko povedat, zakaj so te strani v rokovniku. Vedno pozabim kako kateri zdravnik dela, zato si vedno vpišem njihov delovni čas, čas naročanja in kdaj imam kateri pregled.


74 views0 comments

Recent Posts

See All