top of page

O vsebini rokovnika

Že sedmo leto zapored je osnova vsebine rokovnika ostala enaka. Spreminjam ozadja, posodabljam beležke in mesečni pregled, ampak tedenski pregled na dveh straneh, pa ostaja enak.

Rokovnik je dopolnjen s citati, ker jih enostavno obožujem. Znajo me motivirati, spodbuditi v drugo smer razmišljanja ali pa mi samo polepšajo dan.Na začetku rokovnika sta dva urnika. Mišljena sta za študentke in za mamice, ki imajo šolo obvezane otroke.

Sledi tabela dela prostih dni za Slovenijo, Hrvaško, Avstrijo in Italijo in tabela za vpisovanje pomembnih rojstnih dni, da ne bi katerega pozabila ali pa da vpišeš že znane letne obveznosti (registracija, zavarovanje avta, zdravniški pregled...).

Rokovnik vsebuje tudi koledar za tekoče leto in osnovne podatke.

Na voljo imaš veliko različno oblikovanih strani za beležke, mesečni pregled, citate, mesečne lune, prostor za mesečno načrtovanje stroškov ter prazen prostor za vpis pregledov pri zdravniku.

Rokovnik se začne z datumom 20. 12. 2021 in konča z 8. 1. 2023. Na koncu rokovnika te čaka notranji žepek za shranjevanje papirčkov, računov in podobno.


Vsako leto se potrudim, da vas navdušim z platnicami in vsebino. Letošnje so prav umetniške, saj sem na vsako nekaj narisala.

Rokovniki se tiskajo v malih količinah, saj so namenjen rednim uporabnicam, za katere želim, da imajo unikatni rokovnik, ki jo spremlja skozi celo leto. 1000 krat hvala, da mi stojiš ob strani in me podpiraš - hvala. ker si to kar si!
123 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page