top of page

Kolekcija unikatnih izdelkov 🎀

Vsaka oseba je edinstvena in lepa, le zavedati se moremo svoje lepote in se sprejeti takšne kot smo.

Ti si le ena na tem svetu, zato si unikatna!

Želim, da se vsaka ženska počuti posebna, da se zaveda svojih sposobnosti, svojih zmožnosti, svojih prednosti in da se ne boji pokazati vse čudovite adute, ki jih ima.


Ne vem zate, ampak obožujem, ko imam nekaj kaj nima nobena druga, to mi da neki posebni občutek. Priznam, da sem skoraj celo življenje imela težave s samozavestjo in zato sem vedno občudovala ženske, ki so znale hoditi z dvignjeno glavo in so sebe sprejele takšne, kot so.


Šivati sem se naučila sama. Gledala sem YouTube tutoriale in sem znala ure sedeti za šivalnim strojem. Tako sem se naučila skrajšati hlače, sešiti torbe po mojih željah, dolga in kratka krila...


Zakaj tudi ti ne bi imela nekaj posebnega in unikatnega?


Torbice so v celosti narejene iz tekstilnega usnja, ker so lažje za čiščenje, bolj so trpežne in kompaktne.

Antonela-torba

Velika Kenova torbica je nastala, ko sem spremenila službo. Prejela sem toliko pozitivnih komentarjev na njo, da sem se odločila, da jih naredim tudi za prodajo.


Osebno v njej nosim: Kenova denarnico, korekcijska očala, rokovnik s peresnico, mini denarnico v kateri imam ženske potrebščine, baterije za slušni aparat, krema za herpes, nitke in iglo, sončna očala, posode s hrano (vedno si pripravim kosilo in malico za službo) in kremo za roke.


Zraven velike torbe prejmeš obesek za ključe. Ne znam vam z besedami opisati kako praktični so mi obeski. Imam jih na vseh ključih in jih enostavno dam okrog zapestja pri odhodu v trgovino ali na sprehod.🤩💞


Pokukaj in poglej ponudbo, mogoče ti bo kaj všeč. Veliko lepih in uporabnih stvari lahko najdeš za sebe ali za darilo prijateljici, mami, teti, sestri...


Želim ti čudovit dan, poln lepih trenutkov in doživetji.“Be your own kind of beautiful, it’s super important. Take that to heart and always be yourself.”


36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page