Search
  • Antonela

Kolekcija unikatnih izdelkov 🎀

Vsaka oseba je edinstvena in lepa. Razlika med nami je v dojemanju lastne lepote, ki se skriva v dozi samozavesti, ki jo oseba ima.

Želim, da se vsaka ženska počuti posebna, želim, da se zaveda svojih sposobnosti, svojih zmožnosti in svoje lepote. 💎 Ne vem zate, ampak obožujem, ko imam nekaj kaj nima nobena druga, to mi da neki posebni občutek. Priznam, da sem skoraj celo življenje imela težave s samozavestjo in zato sem vedno občudovala ženske, ki so vedno hodile z dvignjeno glavo in so sebe sprejele takšne, kot so. Ustvarjanjem sem izdelkov, ki so vedno bolj začeli pridobivati pozitivne komentarje, se začelo dvigovati tudi zavedanje lastnih sposobnosti.

👛Torbice so v celosti narejene iz umetnega usnja, ker so lažje za čiščenje, bolj so trpežne in kompaktne. Velika Kenova torbica je nastala, ko sem spremenila službo. Prejela sem toliko pozitivnih komentarjev, da sem se odločila da naredim tudi eno v malo posebnem dizajnu (v notranjost sem dala umetno usnje z vzorcem vrtnic).

Osebno v njej nosim: manjšo torbico za rokovnik, korekcijska očala in peresnico, denarnico, dežnik, sončna očala, posode s hrano (vedno si pripravim kosilo in malico za službo) in obvezno malo kozmetično torbico. V toaletni torbici nimam šminke, ker si šminke ne popravljam, ampak bolj higienske stvari kot so: "tiste" ženske stvari, krema za herpes, krema za roke, labelo ter nitke in iglo. 🙈


Na voljo so različne velikosti mini toaletnih torbic, ter ena torbica za okrog pasu. V redni prodaji so tudi torbice za rokovnik, peresnice in obesek za ključe. Ne znam vam z besedami opisati kako praktični so mi obeski. Imam jih na vseh ključih in jih enostavno dam na zapestje pri odhodu v trgovino ali na sprehod.🤩💞


Pokukaj in poglej ponudbo, mogoče ti bo kaj všeč. Drugače, pa se ti zahvaljujem za čas in podporo.


Hvala, ker si! Želim ti čudovit dan, poln lepih trenutkov in doživetji.
45 views0 comments

Recent Posts

See All