top of page

Kako je nastal rokovnik s stilom

Sem vam kdaj razložila kako se je začela zgodba Rokovnika s stilom?


Vse se začelo leta 2014 z Aninim predlogom o ustvarjanju pravega rokovnika, ki ima vse kaj potrebuje za pregledno naročanje strank (Ana dela nohte in trepalnice). Ker ni mogla najti primernega planerja za delo, ki ga opravlja (@BLUSH & @BLUSHbagsandaccessories ), mi je predlagala, da ga naredim jaz. In tako se je začelo moje raziskovanje v želji, da ustvarim popoln rokovnik.


Antonela

Hodila sem do različnih salonov, kozmetičark, frizerk, pravnic... in spraševala ženske kaj mora za njih vsebovati dober rokovnik. Potrudila sem se, da sem vse njihove ideje združila v eno vsebino.


Začela sem se izobraževati skozi online tečaje in YouTube kanal, kako uporabljati programe s katerimi bom lahko oblikovala notranjost in zunanjost rokovnika. Po tem, ko sem ponosno naredila prvi osnutek in šla do tiskarja, mi je prijazni gospod rekel - to je za nič, tega ne bom tiskal, ne morete vi tega narediti tako kot se spodobi.

Bila sem razočarana, ampak me je to motivirala, da sem vsak dan 3 mesece popravljala in pilila vsebino, katero je po tem ta isti tiskar tudi tiskal.


Največ težav sem imela zadnja leta z oblikovanjem spletne trgovine, da je na njej vse funkcioniralo tako kot more. No zdaj se vsako leto nekaj novega naučim, kar se tudi vidi na spremembah samega dizajna in brskanja na spletni strani.


Prodaja Rokovnika s stilom za leto 2016 se je začela 17. 9. 2015.


Veliko vas je, ki me spremljate od samega začetka. Prisežem, da sem si zapomnila skoraj vse vaše naslove in imam občutek kot, da vas osebno poznam. Štajerke pa sem imela to čast spoznati v živo.

Največ od vsega mi pomeni vaše razumevanje za moje slovnične napake. Vem, da se vsako leto prikrade kakšna napakica, pa se res zelo, zetlo trudim, da do njih ne pride.


Za vse predloge, kritike, pohvale, skratka - kar koli bi mi rada sporočila mi lahko napišeš. Za tvojo zvestobo in podporo, pa ima zate DARILO! Mesečni planer kateraga si lahko natisneš in uporabljaš po potrebi.

Kenova darilo
.pdf
Download PDF • 2.58MB

Kritike nas spreminjajo v boljše, pohvale nas spodbujajo, lepe beseda pa nahranijo dušo in srce.


V dve stvari pa 100% verjamem: dobro se z dobrim povrne & kjer je volja, je tudi pot!!




424 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page