top of page

Kako je nastal rokovnik s stilom

Sem vam kdaj razložila kako se je začela zgodba Rokovnika s stilom?


Vse se začelo leta 2014 z Aninim predlogom o ustvarjanju pravega rokovnika, ki ima vse kaj potrebuje za pregledno naročanje strank (Ana dela nohte in trepalnice). Ker ni mogla najti primernega planerja za delo, ki ga opravlja (@BLUSH & @BLUSHbagsandaccessories ), mi je predlagala, da ga naredim jaz. In tako se je začelo moje raziskovanje v želji, da ustvarim popoln rokovnik.


Antonela

Hodila sem do različnih salonov (kozmetičark, frizerk, pravnic...) in spraševala ženske kaj mora za njih vsebovati dober rokovnik in sem vse njihove ideje združila v eno vsebino.

Začela sem se izobraževati skozi online tečaje in YouTube kako uporabljati programe s katerimi lahko oblikujem notranjost in zunanjost rokovnik. Po tem ko sem ponosno naredila prvi osnutek in šla do tiskarja, mi je prijazni gospod rekel- to je za nič, tega ne bo tiskal, ne morete vi tega narediti tako kot se spodobi. Tako me je motiviral, da sem vsak dan 3 mesece popravljala in pilila vsebino, katero je po tem seveda tudi tiskal.

Največ težav sem imela zadnja leta z oblikovanjem spletne trgovine, da je na njej vse funkcioniralo tako kot more., No zdaj sem vsako leto nekaj novega naučim, kar se tudi vidi na spremembah samega dizajna in brskanja na spletni strani.


Prodaja Rokovnika s stilom za leto 2016 se je začela 17. 9. 2015.


Veliko vas je, ki me spremljate od samega začetka. Prisežem, da sem zapomnila skoraj vse vaše naslove in imam občutek kot, da vas osebno poznam. Štajerke pa sem imela to čast spoznati v živo.

Največ od vsega mi pomeni vaše razumevanje za moje napake. Vem, da se vsako leto prikrade kakšna napakica. Hvala tudi, da spregledate moje slovnične napake pri objavah - res se zelo trudim, da jih je čim manj.

Trudim se, da pri oblikovanju rokovnikov spremljam trende, ter da so čim bolj unikatni in še bolj prilagojeni vašim željam.

Zdaj je že osma izdaja rokovnikov, koliko jih imaš v svoji kolekciji?


Za vse predloge, kritike, pohvale, skratka - kar koli bi mi rada sporočila mi lahko napišeš.


Kritike nas spreminjajo v boljše, pohvale nas spodbujajo, lepe beseda pa nahranijo dušo in srce.


V dve stvari pa 100% verjamem: dobro se z dobrim povrne & kjer je volja, je tudi pot!!
382 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page