Zakaj rokovnik s stilom?

Moje ime je Antonela, stara sem 33 in sem mamica dveh punčk. Zelo rada ustvarjam in sem zelo ponosna na rokovnik, ki vas je tako navdušil.
Zakaj sem izdelala rokovnik s stilom za uspešne ženske?
Vsako leto sem izgubila veliko časa, da sem našla primeren poslovni rokovnik v slovenskem jeziku, ki je imel zabeležene tudi slovenske praznike. V pogovorih s prijateljicami sem ugotovila, da nimam edina teh težav. Tako sem se odločila, da ga bom izdelala sama. Rokovnik se uporablja celo leto, vsak dan, celo večkrat na dan, zato mora biti oblikovan tako, da nam je v pomoč pri boljši organizaciji dne in poslovanja.
Pot do končnega izdelka pa ni bila preprosta. Najprej sem se vpisala na tečaj za delo s posebnim programom. Naredila sem tudi anketo, saj sem želela izvedeti, kaj druge ženske pričakujejo od poslovnega rokovnika, in nato ugotovitve upoštevala pri njegovi izdelavi. Po nekaj mesecih dela je nastal rokovnik s stilom za uspešne ženske, ki je tiskan v Sloveniji. Prepričana sem, da bo navdušil tudi vas.
Želim si, da bi vas rokovnik vsak dan v letu spomnil na to, kdo ste - ženske s stilom! 
Bodite to, kar ste. Naredite si vsak dan poseben, začnite ga z nasmehom in samozavestojo ter pokažite svetu, kakšne "carice" ste in česa vse ste zmožne. Bodite ponosne nase, bodite ženske - ženske s stilom!

© 2023 by Lilou Paperie. Proudly created with Wix.com

  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle