Zakaj rokovnik s stilom?

Moje ime je Antonela, stara sem 34 let in sem mamica dveh punčk. Zelo rada ustvarjam in zelo sem ponosna na rokovnik, ki vas je tako navdušil. Letos sem začela s hand made izdelki - šivanje peresnic in drobižnic.
Rokovnik je narejen za poslovne ženske: kozmetičarke, pravnice, frizerke, psihologinje... za vse vas, ki delate z ljudmi in ste vezani na ure in naročanja. Rokovnik je oblikovan na način, da vam olajša organizacijo, saj ima dovolj prostora za zapisovanje, teden je razdeljen na dve strani, vsebuje tudi vzpodbudne mesečne citate in To-do liste.
Za še bolj praktično uporabo rokovnika, sem izdelala peresnico z gumico, da vam bodo potrebščine vedno pri roki. 
Poleg peresnic, šivam tudi drobižnice in Kenova denarnice. Denarnica je dovolj velika, da lahko v njo shranite vse potrebne kartice, denar in mobitel. Ima ročaj za nošenje na zapestu. 
IMG-4055%20(1)_edited.jpg
Verjamem v moč volje, verjamem, da se vse zmore, če si to res želimo. Vsak dan to dokazujem in tako tudi živim (rišem, šivam, oblikujem, izdelujem...).
Vse kar me zanima, se z vztrajnostjo naučim. Verjamem v pozitivno energijo, in verjamem, da kar damo to dobimo. Bodite vedno pozitivne in nikoli ne odnehajte.
Verjemite vase, ker ni cilja, ki ga ne bi zmogle doseči.

BUSINESS

is the best way to

make a difference.